Anmälan barn och ungdom VT 2019

Terminen är snart slut och det är dags att anmäla era barn och ungdomar till nästa termin.

Anmälan sker som vanligt via formuläret på vår hemsida: https://uppsalaaikido.se/traning/barntraning/

OBS! För att garanterat behålla er plats måste ni göra anmälan senast 2018-12-21, vi har som vanligt många som står i kö så om det är någon som inte vill behålla sin plats så meddela gärna det så snart som möjligt.

Eftersom det nu finns starkare lagstiftning gällande insamlandet och bearbetning av information digitalt tömmer vi vid årets slut våra medlemssystem för att undvika att vi behåller information som vi inte borde ha. Det innebär samtidigt att det är mycket viktigt att ni faktiskt gör en nya anmälan eftersom vi annars inte har kvar uppgifterna, dessutom är det ett bra tillfället att kontrollera att de fortfarande stämmer.

När det gäller kontaktuppgifter så ser vi att ganska många väljer att ange e-postadresser till sina arbetsplatser. Det är naturligtvis upp till var och en men vi märker vid flera tillfällen att informationen då inte alltid når fram, speciellt under semsterperioderna. Vi rekommenderar därför att ni anmäler en adress som ni regelbundet bevakar. Av säkerhetsskäl kräver vi även att ni anger mobiltelefonnummer som kontaktuppgifter om det mot förmodan skulle inträffa skador eller annat som gör att vi behöver snabbt komma i kontakt med er som är vårdnadshavare.

// Jonas

Barn & Ungdom
KFUK-KFUM Uppsala Aikido
www.uppsalaaikido.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 7 =